Reconditionare Piele

Vopsire Piele

De ce sa vrei Reconditionarea Pielea masinii tale ?

Reconditionarea pielii auto poate oferi o serie de beneficii semnificative, atat din punct de vedere estetic, cat si practic. Iata cateva dintre acestea:

Restaurarea aspectului interior: Reconditionarea pielii auto poate aduce la viata si poate restabili aspectul original al interiorului mașinii. Aceasta poate fi o solutie excelenta pentru a remedia zgarieturile, fisurile, decolorarea sau alte semne de uzura ale scaunelor, volanului, panourilor de bord sau a altor elemente din piele.

De ce merita sa reconditionezi interiorul masinii tale ?

Mentinerea confortului si placerii de conducere: O interioritate bine intretinuta si reconditionata poate imbunatati confortul si placerea de a conduce masina. Repararea si intretinerea elementelor din piele pot elimina disconfortul cauzat de zgarieturi, crapaturi sau alte imperfectiuni si pot contribui la mentinerea unui mediu de conducere placut si confortabil.

Preturi

Retus Local (Cotiera, Aripioara Scaun, Maner Usa) – 400 RON

Reconditionare Volan: 400 RON

Revopsire Scaun: 900 RON

Revopsire Bancheta: 1400 RON

Reconditionare Interior Complet: 3500 RON (Scaune, Bancheta, Fete de Usi)

Schimbare Culoare Interior Complet: 5000 RON

Cum te ajuta Reconditionarea Pielii ?

Pastrarea valorii vehiculului: Prin reconditionarea pielii, proprietarii pot mentine sau chiar creste valoarea de revanzare a vehiculului. Un interior bine intretinut si in stare excelenta poate face o impresie pozitiva asupra potentialilor cumparatori si poate spori atractia masinii pe piata de second-hand.

Prelungirea duratei de viata a interiorului: Reconditionarea pielii auto poate prelungi semnificativ durata de viata a elementelor din piele, prevenind deteriorarea suplimentara si protejandu-le impotriva uzurii si degradarii viitoare.

Economisirea banilor: Reconditionarea pielii poate fi adesea mai rentabila decat inlocuirea completa a elementelor din piele. Desi costurile variaza in functie de gradul de deteriorare si de marimea masinii, reconditionarea este adesea o optiune mai accesibila in comparatie cu achizitionarea de piese noi si costurile asociate cu instalarea acestora.

Personalizare: Reconditionarea pielii auto poate oferi, de asemenea, oportunitatea de a personaliza interiorul masinii conform preferintelor individuale ale proprietarului. Aceasta poate include schimbarea culorii, adaugarea de cusaturi decorative sau alte modificări pentru a crea un aspect unic.

Programari

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar